Kejebur Got

Ing sawijining dina, aku lan keluarga liburan menyang desa ing Jatibarang. Nalika iku dina ne lagi udan gremisik, hawane atis banget esuk”, isih akeh kabut sing nutupi dalan. Nalika iku mobil ku bane bocor. Kabeh pada glagapan, nanging kula mung njolang njlongop amargi pertamane kula lagi turu lan langsung di gugah kon mudhun. Kula ngamuk” ora ketulungan. Banjur kula mudhun. Sing liyane pada sibuk ngrewangi ngganti ban, kula mung petentang petenteng in dalan karo nesu nesu. Saking ngantukke aku lunggu ing pinggir kalen sing ana watune. Lah ngenteni sue hawane ngantuk banget. Kula lungguh karo kliyer kliyer. Banjur saking ngantukke keturon lan langsung njebur kalen sing neng pinggir sawah. Kabeh pada rebut ngundang jeneng kula, nanging kula mung meneng ndelengi wong sing pada nelengi aku lan banjur ngguyu ngekek.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s